به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی رسولیزاده مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه توانستیم سامانههای اعتبارسنجی اشخاص حقیقی را طراحی کنیم، بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی کشور در حوزه اعتبارسنجی افراد حقیقی بود که با طراحی این نرم افزار چنین مشکلی برطرف میشود.
رسولی زاده ادامه داد: همه مراحل اعتبارسنجی در این سامانه، با استفاده از سایت یا اپلیکیشن، به صورت غیر حضوری و مبتنی بر بیگدیتا و الگوریتمهای هوش مصنوعی انجام میشود و تاکنون بیش از دو و نیم میلیون نفر در این سامانه اعتبارسنجی شدند.
رسولی زاده خاطرنشان کرد: در این سامانه، شیوه اعتبارسنجی افراد حقیقی با دقت بسیار بالایی انجام میشود؛ همچنین درصد خطای سامانه پایین است از این رو بازپرداخت تسهیلات با ضمانت اطمینان بیشتری صورت میگیرد.
به کارگیری هوش مصنوعی در سامانه احراز هویت
مدیرعامل شرکت دانشبنیان با بیان اینکه بزرگترین تیم هوش مصنوعی کشور در این شرکت فعالیت میکنند، تاکید کرد: افراد در زندگی دارای داراییهای مختلفی هستند و قصد سرمایهگذاریهای متنوعی را دارند از این رو در صدد بر آمدیم تا سامانهای طراحی کنیم که اطلاعات داراییها و سرمایهگذاریهای افراد از آن قابل دریافت باشد.
وی افزود: با توجه به افزایش متقاضیان برای دریافت کد بورسی در کشور، این سامانه خدمت جدیدی محسوب میشود که احراز هویتها به صورت غیر حضوری انجام شود.
رسولی زاده با اشاره به فرایند کار با سامانه احراز هویت گفت: در این سامانه کاربران متنی را میخوانند که همزمان تطبیق عضلات صورت با صوت و متن انجام میگیرد؛ این سامانه از طریق تصویر، صوت و با استفاده از هوش مصنوعی، احراز هویت افراد را انجام میدهد برنامه داریم با هماهنگیهایی که در حال انجام است، این سیستم خدمت احراز هویت را به زودی به کارگزاریها نیز ارائه دهیم.
وی اضافه کرد: همچنین در این سامانه اطلاعات مربوط به ارز، طلا و رمز ارز نیز وارد شده است تا مردم آگاهانه بتوانند سرمایه گذاری کنند؛ بر بستر این سامانه، زمینهای فراهم شده تا اطلاعات مربوط به صندوقهای سرمایه گذاری، اوراق بدهی و سهام نیز وارد شود.
وی با بیان اینکه خدمات این سامانه برای نابینایان نیز طراحی شده گفت: قرار است به زودی نیز این سامانه به مرحله رونمایی برسد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰