به گزارش ایسنا، دکتر حسین زینلی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر گفت: ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی با هدف «آشنایی بیشتر دانشجویان و دانشآموختگان با مسائل واقعی صنعت، افزایش ارتباط صنعت با دانشگاه و همچنین ایجاد حس نشاط و رقابت بین محققان کشور» در ۸ رشته اسفندماه برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: تیمها در این دوره میتوانند در ۸ مسابقهی پیشبینی بازار سهام، تولید گراف توصیف صحنه، ادراک صحنه خودروی خودران، پردازش هوشمند دادههای دیوار، تشخیص هوشمند باگهای کد منبع، تشخیص غلطهای رایج در روانخوانی قرآن کریم، پیشبینی میزان مصرف ماهانه مشترکین همراه اول و جستجوی کلمات کلیدی در مکالمات مرکز تماس همراه اول شرکت کنند.
دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر تأکید کرد: در حاشیه این مسابقات سسلسه سخنرانیها و همچنین کارگاههای آموزشی نیز برگزار خواهد شد.
دکتر زینلی اظهار کرد: ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکتهای موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی، فراهم کردن بسترهای لازم برای عرضه ایدههای جدید محققان و کمک به تجاریسازی آنها، فراهم کردن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمانها، شرکتها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعتگران پیرامون زمینههای مستعد همکاری از اهداف برگزاری این مسابقات است.
وی عنوان کرد: شیوه کلی برگزاری مسابقات به این صورت است که در مرحله اول، تیمهای متقاضی در سایت مسابقه ثبتنام میکنند و بعد از تأیید اولیه، اطلاعات مسابقه در اختیار آنها قرار داده میشود. سامانههای آماده شده توسط تیمها در مراحل مختلفی ارزیابی شده و در نهایت در اسفند ماه ارزیابی نهایی به صورت متمرکز انجام خواهد شد.
دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر تأکید کرد: به منظور تشویق بیشتر محققان به شرکت در مسابقات، متناسب با حمایتهای مالی جذب شده جوایز ارزندهای برای برگزیدگان در نظر گرفته میشود. تیمهای دانشجویی ملزم به ارائه گزارش فنی هستند و از جوایز نقدی و غیرنقدی مسابقات بهرهمند خواهند شد. تیمهای شرکتی نیز میتوانند با محصولات تجاری خود در این مسابقات حضور یافته و ضمن کسب رتبه، از جوایز غیرنقدی مسابقات بهرهمند شوند.
دکتر زینلی گفت: برگزاری این دوره از مسابقات به صورت ترکیبی خواهد بود و شرکت در فازهای اولیه به صورت آنلاین است و تیمهای علاقهمند بعد از ثبتنام در سایت مسابقات نتایج خود را برای ارزیابی ارسال میکنند. سپس براساس نتایج کسب شده، تیمهای منتخب به رویداد نهایی که به صورت حضوری در اسفندماه در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود، دعوت خواهند شد.
وی افزود: مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) مجموعهای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر اظهار کرد: نخستین دورهی این مسابقات در آبان ماه ۱۳۹۱ در هفت رشته، دومین دوره آن در آبان ماه ۱۳۹۲ در ۱۰ رشته، سومین دوره این مسابقات در آبان ماه ۱۳۹۴ در ۱۰ رشته، چهارمین دوره این مسابقات در اسفند ماه ۱۳۹۷ در پنج رشته و پنجمین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۸ در سه رشته برگزار شد.
دکتر زینلی عنوان کرد: علاقهمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت مسابقات به نشانی https://aaic.aut.ac.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰